Modalitati de Plata / Cum Platesc?

 flowers4seasons.ro va ofera posibilitatea de a platii folosind mai multe modalitati de plata:

1.Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura procesarea tranzactiilor on-line la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant (pos).

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Va multumim anticipat!

2. Prin trasfer banacar(op):

Plata se va face in contul urmator:RO04RNCB0114038347000001 -RON-BCR CONSTANTA

SC.Pravi General srl

J13/940/2006

CUI:18525917

Constanta

Dupa ce a-ti achitat va rugam sa ne trimite-ti copia ordinului de plata pe e-mail la comenzi@flowers4seasons.ro,pentru confirmarea platii si a va putea livra comanda.

3.Plata in floraria Flowers 4 Seasons (oflline)

Comanda dumneavoastra poate fi achitata in floraria noastra,dupa efectuarea comenzii va rugam sa ne confirmati la numarul de tel. afisat pe site-ul nostru

4.Plata la livrare-disponibila pentru livrarile in Constanta.


Confirmarea comenzii:

odata lansata comanada ve-ti primii instant pe e-mail confirmarea acesteia trimisa automat de flowers4seasons.ro in care ve-ti regasii toate informatiile pe care le-ati completat in formularul de comanda,respectiv:informatiile dumneavoastra si ale persoanei destinatare,metoda de plata,mesajul pentru destinatar, data livrarii si intervalul orar dorit sa se livreze comanda

  • LIVRARE GRATUITA IN CONSTANTA

  • SUPORT SI COMENZI LA 0745.304.602

  • SIGURANTA PLATI TALE PRIN EUPLATESC.RO