Despre Flowers 4 Seasons

Flowers 4 Seasons.ro-Florarie Online Constanta cu servicii gratuite de Livrare Flori la domiciliu în Constanta si Mamaia.


Flowers 4 Seasons.ro este o platforma de comert electronic ce comercializa prin intermediul internetului produse si servicii florale de cea mai buna calitate.

Flowers 4 seasons.ro este o companie cu capital romanesc ce a luat fiinta in anul 2006 în Constanta si a reusit sa se dezvolte de la an la an cu ajutorul increderii oferite de dumneavoastra, clientii nostrii, incredere construita de-a lungul timpului pe seriozitate, profesionalism si de aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu aceasta platforma online care sa satisfaca cerintele dumneavoastra in materie de produse si servicii de inalta calitate.

Flowers 4 Seaons.ro am reusit de-a lungul timpului sa multumim un numar foarte mare de clienti prin calitatea si prospetimea florilor care le folosim in realizarea buchetelor de flori si aranjamentelor florale,avand grija sa oferim clipe frumoase si de neuitat atat persoanelor care au primit florile cat si celor care le-au comandat.

Avantajele clientilor nostrii:

Flori de calitate superioara, avand colaborari cu cei mai importanti furnizori locali si internationali fiind aprovizionati mereu cu flori proaspete.

Felicitare cadou pentru fiecare buchet sau comanda, imprimam pe felicitare mesajul dorit de tine.

Designeri profesionisti,cu ajutorul lor beneficiati de buchete din flori si aranjamente florale deosebite potrivite pentru orice eveniment sau ocazie din viata dumneavoastra.

Livrare gratuita prin curieri proprii, care garanteaza ca buchetele si aranjamentele sunt livrate de catre o persoana,florile sunt oferite din mana unei persoane care zambeste si sunt puse in valoare din primul moment.

Numeroase modalitati de plata,online cu cardul una din cele mai folosite metode de majoritatea clientilor fiind o metoda simpla si sigura prin procesatorul de plati online ”eu platesc.ro”,pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision,prin transfer bancar (OP) sau numerar.

Anonimatul identitatii tale,iti da posibilitatea sa faci o comanda de flori online fara ca persoana careia ii sunt destinate florile sa afle cine i le-a trimis.Ramai anonim cat timp vrei chiar si pentru totdeauna,Flowers 4 Season.ro garanteaza confidentialitatea clientilor sai,asa poti surprinde placut pe oricine.

Suport tehnic pentru orice comanda prin telefon sau prin e-mail.

Cu Flowers 4 Seasons.ro-Ofera fericire in culori!

  • LIVRARE GRATUITA IN CONSTANTA

  • SUPORT SI COMENZI LA 0745.304.602

  • SIGURANTA PLATI TALE PRIN EUPLATESC.RO